vineri, 20 august 2010

Pregatiri pentru Sibiu

Stiam de la bun inceput ca va trebui sa recuperez zdravan (scurta) vacanta din august... astfel ca sa nu ma mai plang ca am de lucru intens cateva zile pentru a putea participa la Targul Olarilor de la Sibiu, din 4-5 septembrie.
Inainte insa de asta ar trebui sa spun ca am fost la targul mestesugarilor de la Ramnicu Valcea, din ultima zi a lui iulie si prima a lui august, ca a fost, ca de obicei, organizat asa cum trebuie, ca vizitatori au trecut destui pe la standuri, dar si ca vanzarile au fost - parca mai pregnant ca oricand pana acum - marcate de nenorocita asta de criza. Singurul moment urat a fost in seara celei de-a doua zi, cand o furtuna puternica si o rupere de nori a culcat la pamant 3 copaci in Parcul Zavoi, doua corturi fiind distruse, din fericire nimeni dintre mestesugari nefiind ranit.
Revenind la Sibiu, pentru mine acesta este penultimul - si, probabil, cel mai important - targ de acest gen din an; ”peregrinajul” meu se va incheia in a doua jumatate a lui octombrie, in preajma lui Sfantul Dumitru, la targul organizat de Zilele Craiovei.
Pana atunci, va invit sa veniti la Sibiu: ca de fiecare data pana acum, veti avea, cu siguranta, ce vedea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu